Reidun Grindal
Daglig leder | Drift

Reidun har blant annet jobbet ti år i Brynild Gruppen som administrasjonsleder (personalsjef), ti år i Infotjenester som storkundeansvarlig med ansvar for kartlegging og salg av HR-systemer, og senest som operativ personalansvarlig i Stamsaas-gruppen sammen med Lars Erichsen.

Lars Roll Erichsen
Styreleder

Lars har lang erfaring innen salg, salgsledelse og administrativ ledelse av selskaper med opptil 150 ansatte og milliardomsetning. Han har også sittet i en lang rekke styrer både som styremedlem og leder.

Om oss og Personal i praksis AS

Vi har mange års erfaring med praktisk ledelse, personal og forretningsdrift. Vi vet at det er store gevinster å hente for bedrifter som tar personalhåndtering på alvor. Vi vet også at oppfølging og administrasjon av ansatte er lettere sagt enn gjort. Derfor har vi startet Personal i praksis AS, et lavterskeltilbud til virksomheter som ønsker bistand til personaladministrasjon og personalledelse.

Når vi hjelper bedrifter med praktisk personalhåndtering, gjør vi det i samarbeid med bedriftens ledere og personalansvarlige. Det gir den beste læringseffekten og de beste resultatene. Ledere som vet hva de skal gjøre og hvordan, føler seg tryggere og tar bedre avgjørelser. De ansatte opplever å bli behandlet mer riktig og rettferdig, og dette påvirker arbeidsmiljøet positivt. Bedriften reduserer kostnader, øker effektiviteten og ivaretar sitt omdømme.

Kort sagt: God personaloppfølging er en god investering. Ta kontakt med oss, så forteller vi gjerne mer!